Nyproduktion

Vikhems Bygata - Hus 11

Vikhem, Staffanstorp Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
4,7 m²
Tomtarea
174 m²
Nyproduktion

Välkommen till Vikhems torg. Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet; möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken.

Vid Vikhems Torg skapar vi hållbara bostäder som erbjuder det lilla extra i fråga om design och arkitektur samtidigt som det erbjuds fenomenala planlösningar för ett enkelt och bekvämt liv. J+S Projektutveckling står bakom projektet tillsammans med den danska arkitektbyrån JJW Arkitekter. Arkitekternas motto är ”Saerliggörelse av det almindelige”, som ungefär innebär att ”göra något speciellt av det vardagliga”.

I Vikhems torg tar detta sig uttryck genom användandet av ett fåtal robusta och naturliga material som skiffer och trä, som åldras vackert och kräver ett minimum av underhåll. Bostäderna, med vackra utblickar från uteplatserna, ger fina möjligheter att njuta av det fantastiska utelivet med nära och kära.

Vikhems Torg omfattar 12 friköpta radhus. Radhusen genomförs i samarbete med LB Hus som delar projektets visioner och har lång erfarenhet av att bygga hållbara bostäder med nöjda kunder.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion