Emblagatan 6

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Åkerholmen i Linköping
Om föreningen
Avgift
8 336 kr/mån
Driftkostnad
24 864 kr/år
Pris/m²
23 361 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda bostadsrättsradhus om 122 kvadratmeter i barnvänliga Vikingstad beläget på attraktiv adress!

Här finner du ett yteffektivt hus med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap. Totalt finns tre harmoniska sovrum att nyttja varav ett större med separat klädkammare. Helkaklat badrum samt duschrum och separat tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en härlig uteplats på baksidan med trädäck och gräsmatta. Huset har smakfullt valda inredningsval som märks väl, som skapar en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden.

Denna bostad är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle.

I Vikingstad bor ni mitt i omtyckt och trivsamt område, enbart ett stenkast från fina grönområden, med lekplats strax utanför bostaden och enbart en kortare promenad till välsorterad livsmedelsaffär, skola såväl som förskola, stall, grönområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter via pendeltåg och buss.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jana Julian, Husfoto
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Emma Borgström

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Emma Borgström, SkandiaMäklarna Linköping
070-971 88 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.