Nyproduktion

Emblagatan 8

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

2 675 000 kr

2 975 000 kr -10 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Åkerholmen i Linköping
Om föreningen
Avgift
8 336 kr/mån
Pris/m²
21 926 kr/m²
Nyproduktion

Nypris på detta radhus var 3 040 000kr med tillval, nu endast 2 675 000kr!

I och med det förändrade ränteläget var föreningen tvungna att justera avgiften och höja den men med en förhoppning om att kunna sänka avgiften i framtiden. Svensk Husproduktion Projekt har valt att skänka bostadsrättsföreningen 1 500 kr per radhus varje månad under 18 månader för att kompensera en förhöjd avgift 2023. Vill du flytta in direkt och njuta av hösten i ditt nya radhus och har eget boende att sälja först? Säljaren söker mindre lgh i Linköping, kanske din nuvarande bostad matchar vad säljaren söker.

Välkommen till Emblagatan 8 - ditt nyproducerade drömhem i Vikingstad, där nyare kvarter växer fram. Med stolthet kan vi presentera ett exklusivt bostadsrättsradhus, där lyx och komfort är i fokus. Här får du verkligen "extra allt"!

Det arkitektritade radhuset sträcker sig över 122 kvadratmeter fördelat på två våningar. Varje detalj är noga genomtänkt för att erbjuda högsta kvalitet och komfort. I badrummen, köket och hallen kan du njuta av eleganta kakel- och klinkerbeläggningar. Trägolven och de vackra stenfönsterbänkarna ger en extra touch av exklusivitet. Dessutom finns ett rikligt urval av tillval, vilket ger dig möjlighet att skapa känslan av att du har byggt ditt eget unika drömhus. Fasaden pryds av plåttak och vacker träpanel som ger varje radhus en tidlös och stilfull karaktär.

Här bor man med de stora sociala utrymmena på nedre plan med ett öppet kök mot vardagsrum som bjuder in vänner och familj till stora middagar. Här är det genomgående mycket ljusinsläpp från flertalet fönster och där utomhusmiljön på både fram- och baksidan förlänger hemmets vardagsrum. Plats finns för både större matgrupp med stolar och soffgrupp. I övrigt har du smidigt en entré för gäster och en groventré från andra håller där du kliver in i tvättstugan. På övre plan finner du ett perfekt allrum/tv-rum för mysiga filmkvällar med familjen och tre bra fördelade sovrum varav ett Master Bedroom som erbjuder även ett stort dressingroom som man alternativt kan använda som ett kontor. Praktiskt och bekvämt finner du badrum på bägge våningsplanen.

När du kliver ut på den gemensamma innergården möts du av en sagolik trädgårdstäppa och en generös, frodig gemensam trädgård. Men det är inte allt - här finner du även ett fantastiskt orangeri med en elegant matsal och en avslappnad loungegrupp i en medelhavsmiljö. För gröna fingrar finns också möjligheten att odla dina egna grönsaker och kryddor i odlingslådor.

I brf Åkerholmen har man tänkt på alla bekvämligheter för din vardag. Här finns både solpaneler och en elcykelpool med praktiska lådcyklar, vilket gör det lätt att ta sig runt i området och njuta av omgivningarna. Till varje radhus ingår ett förråd om 4,8 kvm med en gedigen gjuten platta. Förrådet är oisolerat men går enkelt att isolera vid behov.

På endast 7 minuters resa med Östgötapendeln når du Linköpings resecentrum, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller ta del av stadens puls. I Vikingstad finns även flera förskolor, en skola för årskurs F-6 samt en livsmedelsaffär. För avkoppling och sommarliv finns det populära utomhusbadet Valkebobadet. Vikingstad är helt enkelt en idyllisk plats väster om Linköping där du kan njuta av det bästa av två världar.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakt

Josephine Lundmark

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Josephine Lundmark, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0730-22 25 41