Kalkstensgatan 20

Vilbergen, Norrköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Byggår
2015
Förening
BRF Solstenen
Om föreningen
Avgift
5 890 kr/mån
Pris/m²
26 043 kr/m²

Det är sällan du både får ha kvar kakan och äta den! På Kalkstensgatan är det möjligt!

Detta är en av de stora förmånerna – njut av att ha en trädgård och radhuslivets alla fördelar. Men samtidigt som du åtnjuter bekvämligheterna med att vara en del av en stabil bostadsrättförening med de förmåner som det innebär.

Vardagen kan vara nog så svår att få att gå ihop. Det är lämning av barn, jobba, handla, hämtning av barn och hem igen.

Ibland kan vardagspusslet likställas med ett 50 000-bitars pussel med himmelsmotiv, det vill säga att det kan kännas omöjligt. Vid dessa tillfällen kan det vara skönt att i alla fall kantbitarna är utsorterade. Kalkstensgatan 20 är dina kantbitar, ramen är lagd och det finns alla förutsättningar för ett enklare vardagsliv.

Inom ett kortare stenkast finner ni både skola och förskola vilket gör avlämning och upphämtning smidigt och ni kan istället investera tiden i det som är viktigt - att umgås.

Radhuset, byggt 2015, genomsyras av en trevnadskänsla som tillsammans med en lättskött trädgård gör Kalkstensgatan 20 till en bra bostad oavsett vart du befinner dig i livet.

De stora glaspartierna vetter mot baksidan. Det stora grönområde som sträcker ut sig på radhuslängans baksida agerar förlängning av trädgården och öppnar upp för lek och avslappning året runt.

Husets två våningar och fem rum ger goda möjligheter att anordna det rum som du alltid drömt om men aldrig haft möjligheten att ordna på grund av platsbrist.

Moderna materialval och goda förvaringsmöjligheter underlättar vardagen och gör det roligt att komma hem efter en dag på jobb och skola.

Gör det enkelt för dig, njut av radhusliv utan att behöva ta ansvar för mer än bostadsrätt! Det bästa av två världar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas