Utvägen 8

Vimpeltorpet, Kalmar kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Vimpelgården
Om föreningen
Avgift
5 998 kr/mån
Driftkostnad
14 640 kr/år
Pris/m²
22 458 kr/m²

Hus eller lägenhet? Varför välja när du kan få det bästa av båda två? På attraktiv område erbjuds just detta i form av Utvägen 8. Bo stort med lättskött trädgård i ett generöst familjehem om fem rum och kök fördelade över två plan med sociala ytor att trivas i. Unikt för bostaden är att du har dels garageuppfart med carport som gör att du med enkelhet får plats för två bilar, men också en trädgård i världsklass med generös altan.

Hemmet disponerar 120 kvm med planlösning i form av hall, sovrum, badrum/tvättstuga och socialt kök i fil mot vardagsrummet. Via vardagsrummet finns utgång till den redan nämnda uteplatsen. En trappa upp finner du en mindre sällskapsyta/läshörna, klädkammare, tre fina sovrum och ytterligare ett badrum.

Som boende i Brf Vimpelgården får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Eric Giljam

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Eric Giljam, Pontuz Löfgren AB
0709755007

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.