Postbacken 9C

Vistaberg, Huddinge kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123,2 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Postbacken
Om föreningen
Avgift
4 836 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
38 920 kr/m²

Ett boende med hög standard, vad sägs om badrum med Carraramarmor. Maskinell utrustning från Miele, kök från HTH och samtliga rum med mattlackad ek från Kährs! Välkommen till ett lättskött BR-parhus med stor trädäckad uteplats och 1 egen parkeringsplats.

Invändigt finner ni på entréplan tre sovrum och lyxigt badrum med extra hög takhöjd. Möjlighet finns till uthyrningsdel vid det fall man iordningställer en pentrydel vilket från början fanns som ett tillval. På rymliga ca 50 kvm och på övre plan finns kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Från dem sociala ytorna finns utgången till den stora och trädäckade uteplatsen, belägen i ett riktigt fint solläge! Tillbaks till vardagsrummet finner ni ett installerat tillval i form av eldstad med bänk och kåpa. Dessutom erbjuder vardagsrummet ett avdelat arbetsrum/gästrum.

Området erbjuder en fantastiskt fin natur, med får och hästhagar. Mycket uppskattat är också friluftsområdet Flottsbro som b.la. erbjuder skidåkning och badplats. Även vid den populära insjön Gömmaren i området finns en badplats med sandstrand och gott om parkering. I området går även buss som tar er vidare till tex Huddinge centrum och i området finns flertalet förskolor. Den moderna och relativt nybyggda skolan ligger på promenad eller cykelavstånd så barnen har aldrig långt till skolan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christoffer Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Christoffer Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 76

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.