Brf Strandsnäckan - lgh. nr 5

Ystad Karta & restider

2 145 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I Nybrostrand planeras det nu för 25 välplanerade radhus om 112,5 kvadratmeter i bostadsrättsform. Radhusen är nyckelfärdiga med god standard och anlagd trädgård. Samtliga hus är placerade för att skapa goda förutsättningar när det gäller ljusinsläpp och utblickar mot omgivningen.

Här bor du 10 minuter från Ystad med bara några minuters promenad till såväl stranden som golfklubben. Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. En trappa upp finns tre sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum, antingen som ett tillval eller i egen regi i takt med att behoven förändras.

God design och robusta material är ledorden bakom interiörvalen. Material och inredning är valda med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet. I hallen ligger ett klinkergolv som tål både smuts och väta. I kök och vardagsrum samt på övre plan ligger ett trägolv. Köket är av nordisk design och stilrent i sitt grundutförande med släta, vitmålade luckor, glaskeramikhäll och inbyggnadsugn. Två generösa och helkaklade badrum, det ena med badkar och det andra med dusch, täcker hela familjens behov. För dig som vill påverka grundutförandet finns möjlighet att sätta din egen prägel på ditt hem genom tillval

Bostäderna i Brf Strandsnäckan innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande. Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, så det är bara att flytta rakt in. Här är det bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Välkommen hem!

Insats från 1 995 000 kr och månadsavgift 4 033 kr inkl. parkeringsplats.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren med frågor och funderingar.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
112,5 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 033 kr/mån
Byggår
2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Strandsnäckan - lgh. nr 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 145 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 294
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 64 dagar sedan, den 21 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips