Nyproduktion

Lovisedalsvägen 25B

Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun Se på karta

8 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
120 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Sommaren 2023
Nyproduktion

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde i Juni 2023 - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din nya bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta.

Välplanerat radhus på två plan om 120 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha plats för avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kontor. Till höger nås tvättstugan. Den stora groventrén innehåller också tvättstuga och möjlighet till förvaring. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappan till det övre planet och utrymmet under trappan nyttjas som ett förråd. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet.

Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakt

Tobias Widén

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Tobias Widén, Fastighetsbyrån Nacka
0733-46 11 00