Tabergsstigen 11

Bagaregården, Göteborgs kommun Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
440 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
30 058 kr/år
Antal besök
6 559
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till detta hem som ligger i omtyckta Bagaregården. På en avskild återvändsgata ligger detta tvåplanshus med källare och oinredd vind alldeles perfekt till. Beläget i ett kvarter med friliggande hus, parhus och bostadsrättsföreningar. I en sluttande yta ligger huset med stor gräsyta baktill. I anslutning till huvudbyggnaden finns en uppfart perfekt för två parkerande bilar. Friköpt tomt!

Huset bebyggdes på 20-talet och har tidstypiska detaljer bevarade. Under 70-talet genomfördes flera stora renoveringar. Nuvarande ägare har bott i huset sedan övertagandet 2016 och har minst sagt stormtrivts. Ett omhändertaget hem med mycket historia!

Entréplanet består av kök, matsal, vardagsrum samt hall. Övervåningen består av två
sovrum, som kan enkelt bli tre rum i bra storlek samt ett större badrum.
Den oinredda vinden nås via klassisk vindslucka från ena sovrummet.
Källarplanet består av hall, tvättstuga och dubbla, potentiella sovrum. Det ena med braskamin och golvvärme. Till källaren finns separat groventré.

I kvarteret bor trevliga grannar, rådjur och fåglar. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset och spårvagnshållplats en kort promenad bort. Gångavstånd till flera förskolor, låg- och mellanstadieskolor. Cykelavstånd avstånd till Härlanda tjärn och Delsjöns vackra naturreservat som erbjuder badplatser och motionsslingor. Enkelt att ta sig in och ut på motorleden.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Kontakta mäklaren

Sofia Drackner

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
Mäklare Sofia Drackner, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
0763914621