Måbärsgränd 4

Bohus, Ale kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
94 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
287 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
42 088 kr/år

Måbärsgränd är en mysig gata som ligger i Bohus med endast 4 radhus, en perfekt bostad för familjen med hela fyra sovrum. Nära natur, butik, kommunikation (buss, tåg, pendel), förskola och skolor.

Önskar du att skapa ditt nya drömboende och sätta din prägel på detta mysiga radhus har du chansen nu! Mysigt friköpt radhus i äldre skick, där renoveringsbehov finns.

På entréplan en halvtrappa upp har huset 3 sovrum, badrum, förråd, kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns även en vind för mycket bra förvaring.
En halvtrappa ned är det tvättrum, ett sovrum, toalett, bastu, gillestuga/ allrum med öppen spis, pannrum och garage. Hela nedervåningen har värmeslingor i golvet.

Stenlagd framsida, balkong och altan med gräsmatta i härligt solläge på baksidan. Här finns garage och plats för flera bilar båda på fram och baksida av huset.

Huset ligger nära Vättlefjäll naturreservat som är ett fantastiskt naturområde som erbjuder en mängd med aktiviteter (kanothyrning, hästskola, skridskohall), en vild natur och rogivande miljöer där det finns gott om fina promenadstråk.

Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad.

Välkommen att kontakta Charlotte Arnet för närmare information och intresse 0761 751212

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Kontakta mäklaren

Charlotte Arnet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Charlotte Arnet, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
0761-751212

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.