Dalby-Viggeby 112

Dalby, Uppsala kommun Se på karta

5 400 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
669 m²
Byggår
2020

Välkommen till ert nästa hem med naturen utanför dörren, nära till Mälaren, Hammarskog, Dalkarskärret och Vreta Udd.
På platsen låg tidigare ett artonhundratalsstall som slutade användas på 70-talet. Den gamla byggnaden har inspirerat arkitekt SAR Tomas Svanström på Arkitekter Svanström Scherrer AB till ritandet av detta nya parhus.

Planlösningen fördelas på entréplan med en rymlig hall, ett arbetsrum, luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök från Ballingslöv med bänkskiva i massiv ek, ett badrum med dusch och ett klädvårdsrum med grovingång som underlättar ett aktivt liv. I groventrén finns även golvbrunn där smutsiga stövlar, barn och hundar kan sköljas av på väg in. Förberett för vatten.

En vacker trappa tar er till övervåningen där ni slås av den fantastiska rymden tack vare stora takfönster samt högt i tak. Ett allrum, tre bra sovrum och ett badrum.

Här bor ni bekvämt i ett välbyggt hus med murad bottenvåning av Leca iso-block och gavlar, innerväggar och bjälklag byggda med KL-trä (massivträ) som ger en byggnad av mycket hög kvalitet. Uppvärmning med frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme i hela bottenvåningen samt radiatorer på övervåningen.

Välkommen att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Rashin Cohen

Widerlöv Uppsala
Mäklare Rashin Cohen, Widerlöv Uppsala
0735-26 63 00