Mantalsvägen 95

Ella Gård, Täby Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
743 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
39 921 kr/år
Antal besök
5 281
Dagar på Hemnet
5

Detta moderna och ljusa enplanshus har genomgått en omfattande renovering 2012, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av härligt ljusinsläpp och genomtänkt planlösning.

Huset om 130 kvm disponerar kök med en väl tilltagen matplats, ljust vardagsrum, 4 sovrum, badrum, gäst-wc och klädkammare. Trevligt tomtläge mot ostörd baksida och skogsparti och på framsidan en fint inramad och stenlagd atriumgård. Hörntomten, om 743 är lättskött, insynsskyddad och dubbelt så står jämfört med flera intill.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Täby har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Precis utanför huset finns stora gräsmattor som bjuder in till fotbollsspel. Huset ligger med ski-in/ski-out läge från den populära pulkabacken och du har en mataffär runt knuten. Knappa 100 m från bostaden ligger busshållplats med linjer mot både Täby centrum och Danderyds sjukhus. Den populära cirkusparken ligger en bit bort och så även fotbollsplanen. Det finns ytterligare några lekplatser runt omkring huset. Med cykeln rullar du enkelt till Roslagsbanan och Roslagsnäsby station - Täbys knutpunkt med flest avgångar mot stan och även till Täby centrum.

Kom och upplev huset på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 22
  okt
  Imorgon
  Förhandsvisning - anmäl dig via vår hemsida
 • 25
  okt
  Sön 25 okt
  Välkommen! Anmäl dig via vår hemsida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.