Dammtrappgatan 50

Enskede Gård, Stockholms kommun Se på karta

11 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
452 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
47 676 kr/år
Antal besök
10 970
Dagar på Hemnet
14

Med glädje välkomnar jag er till detta vackra, utbyggda parhus om totalt 188 kvm på omtyckta Dammtrappgatan lugnt beläget fritt från trafik och rörelse, med Dammtrappsparken precis intill och kort gångavstånd till både Lindes tvärbanestation och Enskedeparkens bageri & café!

Här finner ni 6 rum varav 4-5 sovrum och en stor och friköpt gaveltomt i anslutning till grönskande Dammtrappsparken med lekplats. På entréplan finns två ståtliga sällskapsrum i fil och generösa utrymmen för umgänge - installerad kakelugn. Hallen är generös i rymd och köket är komplett utrustat med utgång till den egna trädgården.
Övervåningen har 3 sovrum, mycket goda förvaringsutrymmen och en stor terrass. Den inredda vinden är ca 20 kvm i golvyta och möjliggör ett stort extrarum eller en ljus arbetsplats.

Källaren är delvis inredd. Påkostat Hamam-badrum med installerad dusch, ångbastu, separat badkar med dusch och uppvärmd tvagningsbänk i marmor. Därtill finns en renoverad tvättstuga och flera rejäla förvaringsutrymmen med flera alternativ till både inredning och anpassning. Goda möjligheter att inreda delar av källaren till generationsboende då separat ingång finns.

På den plana tomten växer fruktträd, blommor och vindruvor. Gott om plats för utemöblemang och odling för den med gröna fingrar.

På kort gångavstånd ligger både Lindeparken och Enskedeparken, liksom flera förskolor, grundskola och gymnasieskola. Årstaviken med fina stråk ligger också inom räckhåll.

Ett boende som lämpar sig utomordentligt för den större familjen som uppskattar ett lugnt men centralt läge!

Välkommen att anmäla dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Marcus Andersson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Marcus Andersson, HusmanHagberg Enskede
070-752 44 20