Hagåkersgatan 87

Esperanza, Landskrona kommun Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
262 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
45 670 kr/år
Tomträttsavgäld
14 140 kr/år

Välkommen till detta välrenoverade radhus i omtyckta området Esperanza. Området ritades i början av 70-talet av arkitekten Ralph Erskine som också gav området namnet Esperanza vilket på spanska betyder förhoppning eller förväntan. Här erbjuds ett stilrent och smart planerat boende som passar perfekt för de som är på jakt efter ett bekymmersfritt och renoverat hem!

Hagåkersgatan 87 bjuder bl.a på naturliga sällskapsytor såsom kök och matplats på entréplan med utgång till den inbjudande uteplatsen i västerläge. Vidare bjuder entréplan på två sovrum, klädkammare, tvättstuga som byggts om och ett helkaklat badrum. Hela entréplan har fått nya ytskikt och det genomgående parkettgolvet binder på ett behagligt sätt ihop rummen och bildar en fin helhet.

På övre plan finns det stora och ljusa vardagsrummet samt två sovrum och ett nyrenoverat badrum. Från vardagsrummet och ena sovrummet nås balkongen med utsikt över lekplatsen och området mot Karlslundsparken.

Garage finns i direkt anslutning till huset och den stenlagda framsidan har bästa västerläge med kvällssol. Här finns en fin uteplats under tak som erbjuder en härlig plats för grillkvällarna, allt inramat av en magnifik Hortensia. På andra sidan huset, i österläge och med morgonsol finns en gräsmatta och plats för loungemöblemanget. Härifrån har man utsikt över lekplatsen och ett stenkast bort finns rekreationsområdet Karlslund med bl a grönområden, gångstråk, djur, äventyrsbad och idrottsanläggning.

Läget är perfekt för barnfamiljen eller den som vill bo lugnt och nära naturen men med närhet till det mesta. På promenadavstånd nås bl.a mataffärer, flera förskolor och grundskolor, Friskis och Svettis, vårdcentral, apotek och restaurang. Dessutom finns härliga grönområden runt husknuten och närhet till hamn, hav och badplats. Mycket bra pendlingsläge, med buss eller via E6an, till städer i regionen som Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Kontakta mäklaren

Cecilia Grahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
Mäklare Cecilia Grahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
0707-93 85 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.