Myggdalsvägen 131

Fårdala, Tyresö Se på karta

4 095 000 kr

4 395 000 kr -7%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
153 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
27 329 kr/år

Välkommen till detta trevliga radhus beläget med ett fantastiskt läge mitt i Fårdala! Familjärt område nära natur, bussförbindelser och Tyresö C.

- Flexibelt tillträde
- Fyra sovrum på övre plan
- Eget garage finns att tillgå
- Närhet till Tyresö centrum och busskommunikationer
- Gångavstånd förskolor, skolor, ridskola, golfbana, naturstråk och idrottsanläggning

Belägen i trivsamt och centralt område finns nu möjligheten att köpa ett fantastiskt hem. Detta radhus med fyra sovrum, många fönster och social planlösning erbjuder allt för att trivas. Ett smakfullt hem med stora sällskapsytor på nedre plan samt uteplats på baksidan. Vardagsrummet vetter mot baksidan där du har ett insynsskyddat läge med träaltan (under tak) och gräsmatta. Tomt på både fram och baksidan är perfekt för spel och lek. Här finns även trädgårdsland och fina buskar. Köket är renoverat och de två badrummen är helkaklade.

Fårdala är ett fantastiskt område som är centralt och barnvänligt. På bara ett par meters avstånd nås busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan och Stockholm C, även nattbussen går hit. Tyresö centrum med dess service utbud är också inom gångavstånd. Dessutom finns flertalet förskolor som Pusslet (ca 2-3 min), Sagan (ca 3 min) samt Dalstugan finns att tillgå inom kort promenadavstånd. Låg och mellanstadieskolor som Fårdala Skola (ca 2 min), Stimmets skola (ca 3 min) och Dalskolan (ca 7 min) finns belägna på korta och trygga cykelavstånd. Naturområde med badsjö, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana finns även det på kort avstånd. Missa inte chansen på det här fina radhuset med sitt unika läge!

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta