Harpungatan 7

Fiskarhöjden, Nacka kommun Se på karta

4 250 000 kr

4 495 000 kr -5 %
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
135 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
68 748 kr/år

**PRISSÄNKT** Välkommen till Harpungatan 7, nu är det nästa barnfamiljs tur att ta över detta radhus där nuvarande familj har stortrivts. Här har man uteplats mot samfällighetens allmänning med dess stora gräsyta och den perfekta backen för pulkaåkning på vintern. Här har nuvarande familj stortrivts då barn oavsett ålder kan hitta sin lekyta, antingen i närliggande lekplats, skogen å bygga kojor eller spela fotboll på fotbollsplanen etc.
Välkomnande entré med stort trädäck med förråd för praktisk förvaring här finns även plommon träd med goda Victoria plommon. Interiör bjuder på hall med plats för av hängning, invid hallen finns i dagsläget ett sovrum som tidigare var matplats. Vidare finns badrum med dusch, förvaring under trappen och luftluftvärmepumpen. Vardagsrum har plats för både matbord och soffa, här har man även utgång till den trevliga uteplatsen som är i solig sydväst med eftermiddags och kvällssol. Kök är i anslutet till vardagsrum, ljusa luckor och vitvaror i rostfritt.
Övre plan med fyra sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare här finns även idag badkar. Från ett av sovrummen har man utgång till balkong som går längs med radhusets framsida. Hela övre plan har unik stavparkett med inslag av valnöt. Radhuset är renoverat genom åren så som helkaklade badrum, fönster är utbytta till energiglas.
Detta är ett boende med bra planlösning med sina fem sovrum och bra läge i området med närhet till naturen.

Det finns möjlighet för ett snabbt tillträde om man önskar.

Fiskarhöjden är ett sjönära område med närhet till fina rekreationsområden som Erstavik och Saltsjöbaden. Det bebyggdes under 70-talets första hälft med 260 välplanerade rad- och kedjehus. Området är trevligt och lugnt och dessutom barnvänligt med biltrafiken separerad från gångvägarna som leder runt bland husen och lekplatserna i området. Garageplatser och gästparkering finns på bekvämt promenadavstånd. Området genomgår idag en generationsväxling och en upprustning och förnyelse av de allmänna ytorna har inletts. Vidare planeras det för åtgärder som gör det möjligt att ladda elbilar i garagen.

I området runt Fiskarhöjden är det nära till såväl hav som skog. Ett trevligt promenad- stråk leder längs Lännerstasundet in till Duvnäsviken. Närmaste badplats är Holmens badplats i Lännerstasundet. Med cykel tar man sig till härliga områden runt Erstaviken med härliga promenadstråk och havsbad. Småbåtshamn finns i Fisksätra och för golfspelaren finns Saltsjöbadens golfklubb. Fisksätra aktivitetscentrum har Friskis & Svettis för barn och vuxna. På 10 minuters promenadavstånd finns Saltsjöbanan som från hållplatsen Östervik tar dig till Slussen på 17 min. Saltsjöbanan passerar bl a nära Forum nacka och Sickla köpstad. Med buss linje 465 tar du dig från Fiskarhöjden till Forum Nacka på ca 9 min. Även med bil är det lätt att ta sig in till city inom 15 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Annika Nittsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Annika Nittsten, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-682 48 37

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.