Skvaltagatan 8A

Fresta, Upplands Väsby Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Förening
BRF Trädgårdsslingan
Om föreningen
Avgift
4 988 kr/mån
Pris/m²
24 128 kr/m²
Nyproduktion 

Under det tredje kvartalet 2020 så öppnas ytterdörren till ditt nya hem i Brf Trädgårdsslingan.

*** MISSA INTE CHANSEN ATT KÖPA DITT DRÖMBOENDE *** WWW.FRESTABY.SE - BRF TRÄDGÅRDSSLINGAN ***

I hjärtat av Fresta skapar vi tillsammans med BoTotal det optimala bostadsområdet Brf Trädgårdsslingan för dig som kräver det där lilla extra ifrån ditt boende samtidigt som ekonomin ska fungera. Den väl genomarbetade bostadsrättföreningen har en sund ekonomi med belåningsgrad på endast 9.650 kr/kvm.
17 st exklusiva och noga planerade radhus om ca 149 kvm fördelat på 6 rok på 2,5 plan talar sitt tydliga språk. Trädgårdsslingan byggs för att vara någonting utöver det vanliga - långt in i bostadsområdet med perfekt solläge.
Med grönområden, lekplatser, fotbollsplaner och utegym som närmaste grannar så bor du mitt i en familjär idyll där barnen springer fritt och grillens härliga rökdoft sprider sig över tomtgränserna.
Lägg därtill att du på 5 minuters promenadavstånd når både förskola och skola så blir det här den perfekta stadsdelen för barnfamiljen som vill ha nära till allting samtidigt som du inte behöver tumma på varken yta eller kvalité på ditt boende.
Med en liggande panel i naturfärgade färger och stora fönsterpartier så kommer husen bli områdets stora mittpunkt som lätt skapar en wow-känsla hos förbipasserande.
Nedervåningen kan liknas med en enda stor öppen social yta där ingenting har lämnats åt slumpen.
Här behöver aldrig husets kock känna sig utanför det sociala utan här socialiserar du enkelt oavsett om du sitter i tv-soffan eller står vid spisen. Fredagsmyset kommer således att infinna sig varenda fredag. Är inte humöret riktigt där det brukar vara så hittar du på husens andra våning väl tilltagna rum som ger gott om utrymme för varje familjemedlem att hämta andan och få lite egen tid med lugn och ro. Vill familjen titta på nya Disneyfilmen men du sedan länge bestämt med kompisarna att det är skräckfilmstema för kvällen så finns givetvis möjligheten till ytterligare ett tv-rum även på den här våningen.
På tredje våningen möts du av huset sista väldisponerade 41 kvm som utgör dom sista två rummen. Perfekt för hemmakontor, New York inspirerad walk in closet eller helt enkelt ytterligare sovrum för den stora familjen.
På baksidan av huset så har alla hus sin egna uteplats med altan och gott om utrymme för att ställa till med festliga grillkvällar under sommarhalvåret och ladda upp med snöiglos under vintern.
Fresta – som idag är ett bostadsområde tillhörande Upplands Väsby kommun var fram till 1950 talet en alldeles egen liten kommun. När kommunerna slogs samman fanns det också de som argumenterade för att Fresta istället borde vara en del av Sollentuna.
Så blev inte fallet, vilket vi idag är väldigt glada över då det tillsammans med Bollstanäs blivit ett av dom mest populära områdena i hela Upplands Väsby.
Tack vare den lugna och idylliska miljön som omringar stadsdelen så har det blivit ett paradis för familjer som också är områdets stora befolkningsdel där det inte hör till ovanligheten att golf står högt på invånarnas intresselista eftersom du med cykel når golfbanan på dryga 10 minuter.

Med goda kommunikationer som hela tiden fortsätter att utvecklas i området så når du Väsby station med tätt gående bussar på dryga 10 minuter.

*** MISSA INTE CHANSEN ATT KÖPA DITT DRÖMBOENDE *** WWW.FRESTABY.SE ***

För än mer information om projektet Brf Trädgårdsslingan - kontakta oss Robin Zetterström på, 0732-67 6

Läs mer om bostaden
Bjurfors Upplands Väsby