Nyproduktion

Haga Skogsväg

Göteborgsudden, Karlstads kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Strandängen 1 i Karlstad
Om föreningen
Avgift
6 697 kr/mån
Driftkostnad
20 136 kr/år
Pris/m²
37 239 kr/m²
Nyproduktion

Kan man bo mellan betande kor på strandängar och idylliska badklippor? Där du kan leva skärgårdslivet och stadslivet samtidigt? Svaret är ja, och platsen heter Strandängen.

Vid Göteborgsuddens naturentré bygger Signum 37 bostäder i två etapper. Alla med generösa tomter och solläge. Här har du nära till bekvämligheter såsom förskolor, köpcentrum, och en gemensam pool. Samtidigt bor du precis vid en av få obebyggda uddar i Karlstad.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Smartare, snyggare och mer hållbara. Dessa hus tillhör leverantören Signums nya småhusserie, framtagen tillsammans med prisbelönta arkitekter. Här är allt uppdaterat för att vara lite smartare, snyggare och mer hållbart.

Utvändigt är husen klädda i trä, men hur det ser ut innanför dörren är upp till dig. Välj mellan två designlinjer utan extra kostnad, där färgval och material är noga utvalt för att matcha din stil i övrigt. Syftet med detta är att du ska slippa ta detaljerade val gällande inredningen.

Husen finns i fyra storlekar, 65, 95, 114 och 133 kvm, vilket gör att det finns hem som passar allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med smart planlösning, en härlig uteplats och ett energisnålt värmesystem.

Trivsamt att titta på. Trivsamt att bo i.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

Lämna ditt intresse och läs mer om projektet på Signums projektsida:
https://signumhem.se/projekt/strandangen/

Läs mer om bostaden
Bjurfors Karlstad

Kontakt

Adam Hertzberg

Bjurfors Karlstad
Mäklare Adam Hertzberg, Bjurfors Karlstad
073-320 41 06