Lekstorpsvägen 66E

Lekstorp, Lerums kommun Se på karta

3 400 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
134 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
46 900 kr/år

Här har vi ett utbyggt och fint renoverat radhus med mycket bra läge i omtyckta Lekstorp! Här njuter du av två fina uteplatser, en härlig stor altan på husets framsida samt en altan med trädgårdstäppa med både plats för odling och studsamatta på husets baksida! Huset har under de senare åren blivit näst intill totalrenoverat. På övre plan har balkongen byggts in och här har man skapat ett extra fint och stort sovrum utöver de två som fanns på detta våningsplanet från början.

Entréplanet erbjuder en inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter i avskilt utrymme, två sovrum, uppfräschad tvättstuga, modernt och nyrenoverat badrum samt ett härligt renoverat kök i new England-stil. Köket är husets absoluta höjdpunkt med mycket ljusinsläpp, bra arbetsyta samt plats för matbord med upp till åtta personer för trivsamma middagar. Alla rummen har fint ljusalerat parkettgolv.
En trappa möts man av en hall med möjligheten till förvaringsmöbel. Tre sovrum samt ett vardagsrum finns här uppe. Alla rummen är i ljusa sina toner och har antingen ek eller vitlaserade parkettgolv.
Ljust fint vardagsrum med plats för stor rymlig soffa. Våningsplanet har även ett badrum med kakel och klinkers samt badkar.
Givetvis så har ytskikten renoverats löpande i hela huset med fina ljusa golv, väggar och tak och där även elen har bytts ut under renoveringens gång.

Barnen promenerar en liten kort sträcka på bilfri väg till och från Ljungviksskolan (F-9) och det är även här förskolan är belägen. Har man riktigt bråttom springer man över sin trädgårdstäppa och når skolan på ett kick.
Till Gråbo centrum promenerar du på max 10 minuter och här finns allt man kan tänkas behöva så som matvarubutiker, apotek, café och take awaymöjligheter. Här finns även ett stort Nordic Wellness gym!
Det är det också nära till sjön Mjörn och flera andra badsjöar. Man tar sig enkelt till Göteborg med både bil och kommunalt, likaså till Lerums centrum. För den golfintresserade finns Stora Lundby golfbana endast en kort bilfärd i från bostaden. I området finns även flera lekplatser. Det här är det perfekta boendet för familjen som växer.

Det här är det perfekta boendet för familjen som behöver flera sovrum och inte vill lägga tid på massa renoveringar. Helt enkelt ett hus du inte bör missa att titta på!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Elise Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Elise Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46708238203

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.