Kommande

Ungdomsvägen 19

Gribbylund / Täby, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
347 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
53 149 kr/år
Kommande

* Kedjehus i populärt och barnvänligt område!
* Tillbyggnad om ca 34 kvm (enligt säljarens uppgifter), allrum samt kontor i entréplan
* Garage
* Gavelläge
* Tomt om 347 kvm
* Närhet till kommunikationer och förskolor & skolor
* Nära till badplats samt elljusspår

I ett av Gribbylunds attraktivaste områden ges nu chansen att förvärva ett trivsamt kedjehus byggår 1977 med ett fördelaktigt läge i området med sitt gavelläge samt garage. Husets storlek tillsammans med den utförda utbyggnaden skapar möjlighet för att hela barnfamiljen ska trivas – med flera sociala ytor, ett rymligt kök och flera sovrum i bra storlek samt badrum, ett på vardera våningsplan. En utbyggnad i entréplanet erbjuder ett arbetsrum samt ett generöst allrum med fönster ut mot husets baksida. Dessa rum går att nyttja som sovrum om behov finns. På övre plan finns även vindsluckan upp till vinden, här finns möjlighet och plats till ytterligare förvaring.

Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med flera lekplatser runt knuten. När det är dags för en tur in till storstan eller Täby C finns bussen på mindre än en minuts avstånd samt gångavstånd till Roslagsbanan. I Gribbylund bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till Rönningesjöns grönskande natur. Här finns ett flertal badplatser däribland barnfamiljernas favorit Ängsholmsbadet. Där finns både badstrand, lekplats, grillplats, mindre utegym och fotbollsplan med mera. Med både Ensta krogs och Skavlötens friluftsområde i direkt närhet finns miltals med motionsspår och närhet till härliga naturupplevelser. Skavlöten erbjuder bland annat ytterligare en badstrand, kiosk, grillplats, bastu samt bra möjligheter för motion och rekreation. Vintertid plogas skridskobanor och skidspår på isen. Två kilometer bort ligger Rönninge by, ett mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider.

För boende som jobbar i stan erbjuds busslinjerna 609 (direktbuss till T-bana/Danderyds sjukhus som går i rusningstrafik) samt linje 610 (som går mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus). Dessutom erbjuder busslinjerna 605 samt 615 anslutning till Roslagsbanan samt Danderyds sjukhus. Gångavstånd till Roslagsbanan station Galoppfältet tar er in till Östra station.

Skolutbudet i Täby är ett av Sveriges främsta och i Gribbylund kan du välja mellan, dels friskolor som Lilla Gribbylundsskolan (6-7 år) och Gribbylundsskolan (klass 2-3), dels kommunala som Myrängsskolan (F-5), Löttingelundsskolan (F-5) och Ängsholmsskolan (4- ). Byängsskolan ligger på kort avstånd och dit kan barnen gå utan att korsa någon väg/gata. Flertalet daghem, förskolor och fritidshem finns i området. Flera förskolor finns bara på ett par minuters gångavstånd på andra sidan Libbyängen. Gribby förskola ligger väldigt nära och Ängsholmen ett stenkast därifrån.

För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.