Nyproduktion

Haga backe hus 9:1

Hagalund, Nyköping Se på karta

2 645 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Förening
BRF Haga Backe 1
Om föreningen
Avgift
5 495 kr/mån
Pris/m²
18 893 kr/m²
Nyproduktion

Populära Hagalund får nu tillökning. I Haga Backe kan du leva nära natur och ändå ha centrum och pendlingsmöjligheter på bekvämt avstånd. Ett lugnt område där barnen kan springa mellan husen eller rakt ut i skogen.

Välkommen till ett välplanerat boende med gott om plats både inne och ute i den egna trädgården. Här kan du komma hem och parkera bilen på din egna uppfart. Spela basket och bandy med barnen eller njuta av en kaffe i morgonsolen på den stenlagda uppfarten.

Väl inne i husets entréplan möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Härifrån öppnar huset upp sig med fönster i flera väderstreck. I köket, husets mittpunkt, infinner sig en klassisk villakänsla med diskho vid fönstret. På ena sidan köket ligger husets vardagsrum med två utgångar till det stora trädäcket. Här finns plats för både grill och utemöbler och en gräsmatta med plats för både kubb och badminton. Matplatsen på kökets andra sida erbjuder gott om plats för både matbord och förvaring. Badrummet som även fungerar som tvättstuga är utrustat med badkar och en klassisk kommod.

En ektrappa leder upp till husets övre plan och till ett spektakulärt allrum med över 4 meter i takhöjd. Här finns plats för hela familjen att samlas eller för barnen att hänga när grannarna kommer över på middag. I anknytning till allrummet ligger övervåningens fyra sovrum. Självklart finns här också husets andra badrum utrustat med dusch och WC.

Här bor du nära förskola, skola och all tänkbar service. Samtidigt har du naturen inpå knuten - med både svamp och terrängspår.

Cykla till centrum ta tåget till Stockholm eller gå rakt ut i naturen. För den som hellre tar bilen ligger E4 på behändigt avstånd.

Läs mer på https://hagabacke.se/

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund