Arningetorpsvägen 10A

Hägerneholm, Täby Karta & restider

4 990 000 kr
RadhusRadhus

Nytt välplanerat och attraktivt bostadsrättsradhus i riktigt bra läge om hela 137 m² med två terrasser i soligt söderläge. Huset som blev klart för inflyttning i slutet av juni disponeras i tre plan med genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Vackert HTH kök i vitt med bänkskiva mörkgrå kvartskomposit och maskinell utrustning från Siemens. Två stilrena badrum och gott om plats till förvaring med både klädkammare och ett rymligt förråd vid entrén. Boendet karaktäriseras av öppna sociala ytor och ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt smakfulla materialval i sober färgskala. Högst upp hittar du ett rymligt allrum med stora fönster och ett fantastiskt ljusinsläpp, härifrån når man den väl tilltagna takterrassen som erbjuder gott om plats även för stora sällskap.

Radhuset ligger naturskönt med Ullnasjön precis intill med bad och utmärkt fiskevatten, två stycken golfbanor och planerad skidbacke, Skavlötens friluftsområde samt Arninge handelsplats med all tänkbar service på gångavstånd. Pendlarbuss 608 som tar dig till Stockholm city på 25 min ligger bara några minuters gångväg från huset. Bara 1,5 km bort kommer det nya resecentret byggas som ska koppla ihop det nya området med omvärlden, den kommer att inkludera en ny station för Roslagsbanan, knutpunkt för nya busslinjer, landsvägsbussar, infarts parkering för bilister och cyklister.

Med förskola och skola i området samt den nya stadsparken ett stenkast bort blir det här ett perfekt boende för dig och din familj som vill ha en aktiv fritid utan att bo på landet.

Välkommen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
137 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
4 961 kr/mån
Driftkostnad
15 780 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Täby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Arningetorpsvägen 10A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 990 000 kr
Driftkostnad
15 780 kr/år

Statistik

3 251
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 30 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips