Torshällsvägen 23B

Haghulta, Värmdö kommun Se på karta

6 295 000 kr

6 795 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Haghulta Backe
Om föreningen
Avgift
4 879 kr/mån
Driftkostnad
30 600 kr/år
Pris/m²
47 331 kr/m²

Välkommen till ett synnerligen snyggt parhus där man har havsutsikt från vardagsrum och kök genom stora härliga glaspartier och från egen takterrass. Här bor man tryggt och ekonomiskt i bostadsrätt med låg avgift och inga planerade avgiftshöjningar. Bostaden innehåller vidare fyra sovrum, två badrum, balkong och flera uteplatser. Underbar fri utsikt från rummen mot framsidan och från balkongen från allrummet. Takterassen är bästa utkiksplatsen mot farleden men även från trädgården och altanen utanför köket är det fri och skön utblick med havet i fonden. Gränsen mellan ute och inne är läckert utsuddad av de enorma glaspartiet i kök/vardagsrum och gör att även innemiljön känns nära naturen. På baksidan finns rejäl uteplats med den vackra bergssluttningen i ryggen och med skydd från insyn och vind. Huset har ett av de bästa lägena i området med högt läge, utsikt och plan tomt. Vackra och påkostade materialval och genomtänkt design gör att huset inte bara är väldigt fint utan ger också en hemtrevlig känsla direkt när man stiger innanför dörren. Ljus hall med stora glaspartier och stengolv. På båda våningsplanen finns badrum, med dusch resp badkar varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Badrummen är båda rymliga med bra arbetsbänkytor.
Plats för fyra bilar på uppfarten, laddstolpe finns. Bra förening med låg avgift och inga planerade höjningar ger ett tryggt och ekonomiskt boende.
Grannskapet kännetecknas av en ovanligt trevlig atmosfär och grannsämja. Båtklubbar och stränder finns i närområdet.
Torshäll har ett centralt läge på Värmdö med gångavstånd till flera skolor och förskolor. Barnen behöver inte gå över några gator för att ta sig till skolan. Flera härliga badstränder på kort gångavstånd bla nere i Fruvik, Grills och Grisslinge. Robin Delselius har bageri och butik i närområdet. Mataffär etc i Hemmesta och närhet till Mölnvik köpcentrum och Gustavsberg med all service. Området har även många mysiga skogsstigar och belyst löpspår.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Terése Eldered

SkandiaMäklarna Värmdö
Mäklare Terése Eldered, SkandiaMäklarna Värmdö
0733 94 57 96