Nyproduktion

Gravensteinervägen

Hälltorp, Trollhättan Se på karta

3 162 400 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Avgift
5 665 kr/mån
Pris/m²
23 083 kr/m²
Antal besök
400
Dagar på Hemnet
2
Nyproduktion

Hälltorps gård är ett mysigt område i en attraktiv del av Trollhättan med närhet till både centrum, badplats i Öresjö, motionsspår och natursköna promenadstråk längs med Göta älv. Det var nyligen säljstart här - så vad sägs om detta radhus om 137 kvm?

Direkt i entrén hittar vi ett trivsamt sovrum – perfekt som gästrum eller ett eget krypin för familjens tonåring – om du inte behåller det själv som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan stiger vi in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här är köket utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr. I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Härifrån når du altanen, som ligger lite mer privat, inte mot innergården som i de mindre husen. Det privata intrycket förstärks också av att de här husen ligger lite högre med en slänt strax nedanför altanen.

En trappa upp ligger familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum och ett mysigt allrum. Härifrån öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Det finns dessutom ett badrum med WC och dusch.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Johanna Tell

OBOS Sverige
Mäklare Johanna Tell, OBOS Sverige
+46731456559