Sandviksvägen 172

Hässelby Södra Villastad, Stockholm Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
129 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
218 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
30 500 kr/år
Antal besök
1 229
Dagar på Hemnet
4

Äntligen är ett av de stora radhusen i populära och barnvänliga Kärleksörten till salu med 4 sovrum, ett vardagsrum med braskamin och ett trevligt allrum på övre plan, ett avskilt och rymligt varmförråd/hemmakontor. 2 fina uteplatser, en bra balkong och en vacker tomt med planteringar och gräsytor - Här finns möjlighet till sol hela dagen!
Här möts ni av en välskött trädgård med stensatt gång, gräsytor, uppvuxna häckar och planteringar. En skyddad entré leder in i husets praktiska hall, med plats för kläder och skor. Till höger finns husets praktiska kök med gott om förvaring och fina arbetsytor och en ljus, rymlig matbordsplats invid fönster med vy mot entrésida. Till vänster har ni ett rymligt vardagsrum med fönsterparti mot entrésidans uteplats och en snygg, effektiv braskamin för mörka, kalla vinterdagar. Intill vardagsrum finns ett rymligt rum, med utgång till husets avskilda och ogenerade trädgårdssida, som kan användas som matsal/kontor/sovrum. Entréplanet har också ett wc-rum med ett intilliggande duschrum. Från köket nås husets tvättstuga och ett intilliggande, avskilt rum med egen utgång till trädgårdssidan, som idag används som ett rymligt förråd men som kan bli ett bra, ostört arbetsrum.
På övre plan har ni det rymliga badrummet med både badkar och dusch, 3 sovrum, varav det stora har utgång till balkong i sydvästläge, och ett trevligt allrum med utgång till balkong, för lek och spel, som kan bli ytterligare ett sovrum om behov finns.

Här bor ni nära Åkermyntans centrum, förskolan Blomodlarvägen 4 (50 meter) samt ytterligare 3 förskolor i närområdet, Hässelby villastads skola (5 minuters promenad) och kommunikationer som gång- och cykelavstånd till härliga strövområden och Mälarens bad ( Hässelby almmänna bad ca. 600 m.)- och båtliv.

Välkommen till Sandviksvägen 172 !

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 14
  mar
  Sön 14 mar kl. 11:00–12:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 15
  mar
  Mån 15 mar kl. 18:45–19:15
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.