Solhemsgatan 8B

Hemdal, Västerås Karta & restider

RadhusRadhus Nyproduktion 

På Hemdal bygger OBOS 6 st stadsradhus i storlekarna 4-7 rum och kök, ritade av Krook & Tjäder Arkitekter. Bostäderna säljs som äganderätter. Här bor du i ett trivsamt och populärt bostadsområde med blandad bebyggelse. Njut av ett nyproducerat stadsradhus i ett uppvuxet område med bekvämt cykelavstånd till centrum och direkt närhet till Västerås sjukhus.

Huset på Solhemsgatan 8B är i två plan med generös innertakshöjd på 2,7 meter. I den tillhörande trädgården väljer du antingen att fixa iordningställandet själv eller ett trädäck som tillval.

Solhemsgatan 8B har öppen planlösning med fyra sovrum, allrum och vardagsrum. Nedervåningens hjärta är köket, där familjelivet pågår över bardelen med läxläsning, matlagning och social samvaro. En glasad dubbeldörr leder dig ut till trädgården. Här levs det bekväma livet, tack vare genomtänkta detaljer som skapar en känsla av trivsel. Vad sägs till exempel om kakel och klinker i entré och badrum, golvvärme på hela nedre plan, separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, förråd under trappan och badrum med badkar på övervåningen? Huset är tydligt uppdelat i sociala och privata ytor, med tre av fyra sovrum placerade på övervåningen. På övervåningen finns även ett allrum som leder ut till balkongen som vetter mot Solhemsgatan.

Fasaden har gråmålad stående fasadpanel med plåttak. Till alla hus hör ett utvändigt förråd och en parkeringsplats med motorvärmare. Entrén från Solhemsgatan och parkeringsplatsen är stenlagd.

Huset började byggas i augusti 2018 och har preliminär inflyttning i april 2019. Huset byggs och säljs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
127 m²
Tomtarea
203 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
20 196 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Solhemsgatan 8B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 985 000 kr
Driftkostnad
20 196 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 030
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 128 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips