Kommande

Bläcksvampsvägen 85

Huddinge kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
149 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
24 964 kr/år
Kommande

På lugn gata i högt läge hittar vi Bläcksvampsvägen 85 med totalt 175 kvm! Bostaden har genomgående totalrenoverats för att möta dagens standard, och mer än så. Plats för att köra upp bilen på uppfart där även extra förråd finns. Extra plats finns i garage mitt emot huset samt flertal gästparkeringar runtom området. Bostaden erbjuder uteplats och balkong på framsidan med milsvid utsikt över Globen med morgon och förmiddagssol och på baksidan i söderläge med sol hela dagen.

Barnvänligt område med omedelbar närhet till naturen samt enbart några minuter till Huddinge centrum. Goda kommunikationer i form av buss till Huddinge centrum och Skärholmen (tunnelbana) bara över gatan samt pendeltåg från Huddinge centrum som tar dig in till Stockholm på bara 15 minuter!

Detta härliga boende erbjuder ett entréplan med en välkomnande hall, ett tyst och rofyllt sovrum, wc, samt två större förrådsutrymmen som idag används som kontor och sovrum.

På mellanplanet öppnar sig ett ljust vardagsrum med utgång till en härlig uteplats i söderläge med sol från morgon till sen kväll. Uteplatsen ramas in av en bergsvägg och du sitter i ett ostört läge, fritt från trafik och vägar. En bit bort på kullen finns även en lekplats som man kan se från övre plans större sovrum. Perfekt för de mindre barnen då de inte behöver korsa någon väg och är i nära anslutning till hemmet! På samma plan hittar vi ett stilrent grått kök och en härlig balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt ända bort mot Globen. Här finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt wc.

En trappa upp möts vi av tre rofyllda sovrum, varav ett master-bedroom med en stor vädringsbalkong under tak med plats för umgänge och odling. Här hittar vi också ett helkaklat badrum med med både dusch och badkar! Gott om förvaring i garderobsvägg i hallen.

Sörskogen är ett lummigt villaområde som präglas av natur och grönska. I området finns förskola och i närområdet ett brett utbud av skolor, t.ex. Balingsnässkolan och Hörningsnässkolan. Buss 710 tar dig från Sörkogen till Skärholmen och stannar i Huddinge Centrum där pendeltåget går in till Stockholms C. Resan tar ca 15 minuter från Huddinge till Stockholms Central. Huddinge Centrum erbjuder ett bra utbud av butiker i trevlig torgmiljö med både matbutiker, klädbutiker och all annan tänkbar service.

Ett boende som har alla rätt!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Stefanie Schubert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-491 90 18

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.