Lapplandsgatan 10

Kvarnbacken, Alingsås kommun Se på karta

4 375 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
415 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
33 650 kr/år

På lugna och familjära Lapplandsgatan finner vi detta mycket rymliga och renoverade kedjehus om 137 kvm. Den stilfulla och lättskötta framsidan välkomnar dig och bjuder in till en skön miljö att vistas i. Här på det generösa trädäcket kan du, tillsammans med familj och vänner, njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Den asfalterade uppfarten är breddad för möjlighet att ha två bilar intill huset. Detta gör att du som boende här inte behöver leta parkering på gatan eller betala extra för parkering i länga.
Bostadens yta fördelas över två plan där vi på entréplan finner två sovrum, tvättstuga, badrum (2008), kök (2019) samt ett öppet och härligt vardagsrum där kaminen som monterats på ett podium av tegelstenar från anrika Alingsås bryggeri har en central plats i rummet. Från vardagsrummet når du framsidans altan vilket ger en smidig kontakt mellan kök-vardagsrum-uteplats.
Via den öppna trappan tar vi oss upp mot ovanvåningen där man idag finner tre sovrum med möjlighet att flytta en vägg och på så vis få till ytterligare ett rum. Ovanvåningens badrum renoverades på ett smakfullt vis 2018.

Kvarnbacken är ett mycket barnvänligt område med närhet till skolor, handelsområden samt den härliga naturen kring badsjön Kvarnsjön. Alingsås centrum nås via cykel på ca 10-15 minuter. Via fina cykelvägar tar du dig även på ett smidigt sätt till Mjörn.

Som ägare av denna bostad garanteras du ett praktiskt boende där flera påkostade renoveringar redan gjorts.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Stefan Nilsson

Bjurfors Alingsås
Mäklare Stefan Nilsson, Bjurfors Alingsås
0764-92 55 53