Brinketorpsvägen 11

Kvastekulla, Partille kommun Se på karta

4 350 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
430 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1966
Driftkostnad
38 305 kr/år
Antal besök
1 338
Dagar på Hemnet
1

Välkommen till detta kedjehus i barnvänligt område. Det är ett trevligt och kvadratsmart boende med fina ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Med altaner och trädgård på både framsida och baksida så kan man kan njuta av både förmiddags-, eftermiddags- och kvällssol. Fastigheten är fiberansluten. Sector alarm installerat.
Huset har även stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter.  Här finns möjlighet att skapa din egen prägel med material och färgval i samband med renovering. Möjlighet finns även att att anpassa planlösning efter önskemål och behov.

På entréplan finns köket som är ljust och välplanerat med generösa arbetsytor och plats för matbord vid fönstret. Ett rymligt och trivsamt vardagsrum med fönster åt två väderstreck med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Ett rum som inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner. Här finns möjlighet att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På entréplan finns även 2 sovrum, badrum med dusch samt ett separat gäst WC och en tvättstuga med grovingång. På det övre planet finns två sovrum, allrum, toalett och flera förvaringsutrymmen som sidovindar och två walk-in closets. Huset är beläget längst in på en återvändsgata. I anslutning till huset finns ett rymligt garage med ett stort tillhörande förråd och gott om förvaring.

Affärer, skogsområden och fantastiska naturområden ligger inom bekvämt promenadavstånd och lite längre bort ligger härliga Kåsjön med badplatser. Bara en bit bort finns idrottsanläggningar, skola och busshållplats. Busshållplatsen Kvastekulla ligger ett stenkast bort, där det går snabbt att åka till Partille centrum/Allum (6 min) eller till Göteborg (18-23 min).
Här är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Partille

Kontakta mäklaren

Carina Wallentin

Mäklarhuset Partille
Mäklare Carina Wallentin, Mäklarhuset Partille
0708200605

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas