Neptunusvägen 9B

Laholms kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 115 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Driftkostnad
30 900 kr/år

Välkommen till Skummeslövstrand! Här kommer chansen att förvärva ett trivsamt boende med två separata lägenheter. Parhuset uppfördes 2008 och ligger i ett lugnt och mycket barnvänligt område. De två separata bostäderna bjuder på två sovrum, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, badrum, tvättstuga och förråd. Dessutom finns det en stenlagd uteplats avskilt beläget och en lättskött tomt med utsikt mot dammen. På framsidan av huset finns även där en uteplats och här finner ni morgon- och förmiddagssolen. Här finns alla möjligheter för ett generationsboende eller varför inte hyra ut ett av husen? Alternativt kan man bygga om huset till ett enda större.

Bilen parkerar du i din egen carport. I anslutning till carporten finns det ett förråd där trädgårdsmöbler, grill och annan trädgårdsutrustning får plats. Skummeslövsstrand ligger vid Laholmsbukten och är ett populärt område för sommargäster och permanentboende. Här är bra pendlingsmöjlighet med närhet till E6an.

I Skummeslövsstrand finns bra närservice såsom vårdcentral, dagligvaruhandel, bageri och café, frisör, färg- och golvbutik, restauranger, hotell, turistboende, förskolor, tennisbanor, utegym m.m. Det finns även havsbad, minigolfbana, motions- och vandringsslingor, tre naturreservat, föreningsverksamhet året runt och en tempererad utomhusbassäng under sommaren.

Välkommen att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Sörensen

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Ulrika Sörensen, Mäklarhuset Ängelholm
0709781919
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas