Rökingestigen 36

Ljungsbro, Linköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
450 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
48 016 kr/år

Med ett bra läge i Ljungsbro finns detta välplanerade kedjehus. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med närhet till både natur och Göta kanal. Huset är välskött och väl underhållet och bjuder på en genomtänkt planlösning med 130 kvm. Bostaden erbjuder 6 rum och kök, ett inglasat uterum och sociala ytor för hela familjen. Ni välkomnas av en rymlig hall öppet mot kök och matplats, vardagsrum och matsal. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet som är beläget på framsidan med kvällssol. På entréplan finns också två sovrum och ett helkaklat badrum, övre plan innehåller hall och två större sovrum samt toalett, vid behov kan sovrummen byggas om till tre rum.
Garage och stor garageinfart med plats för flera bilar. Garaget har ett separat rum där man inrett bastu och dusch.
En mysig och insynsskyddad baksida med gräsmatta och träd, här finns altan med plats för bord och stolar under tak, samt ett badtunna och plats för solstolar.

Tätorten Ljungsbro ligger ca 15 km nordväst om Linköping och har goda pendlingsmöjligheter. I Ljungsbro centrum finns matbutik, pizzerior, frisörer, optiker, bibliotek samt en tobaksaffär. I området finns även fem skolor varav en fristående skola samt flertalet förskolor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Krister Nordh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Krister Nordh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0705-23 40 30