Planteringsvägen 158

Miatorp, Helsingborg Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
93 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
241 m²
Byggår
1926

Drömmer du om ett av de engelska radhusen med trädgård åt sydvästläge? Nu ges äntligen chansen att förvärva ett tillbyggt sådant!

I en pittoresk miljö med de tunga renoveringarna gjorde finns här chansen för er att sätta er prägel på denna ljuvliga bostad.
Detta radhus fördelar sig på 1½-plan med fullt inredd källare.

Entréplanet välkomnar oss in i bostaden. Här möts vi av klinker på golv samt en modern glasvägg mot trappan. Under trappen finner vi även en wc som är stilfullt renoverad.
Köket går i harmoniska färger och bjuder gott om plats för såväl förvaring samt arbetsytor. Här finns även plats för matplats för 4 personer.

I anslutning till köket finner vi ett genomgångsrum som lämpar sig perfekt som matsal för den som önskar!

Sällskapsrummet ligger i fil och erbjuder plats för rejäla möblemang. Kan med fördel användas som sovrum för den som behöver extra sovrum, tack vare att bostaden är tillbyggd och har ett till vardagsrum i anslutning till genomgångsrummet. Här är det bara fantasin som sätter gränserna för hur ni vill disponera rummen!
Det tillbygda vardagsrummet har en generös takhöjd och rejäla fönsterpartier som ger rummet en fin harmoni. Härifrån nås också en inglasad del med skjutparti mot uteplatsen.

Ovanvåningen väntar på lite kärlek och har har ni alla möjligheter att sätta er egen prägel på hur önskar att disponera detta våningsplan. I dagsläget finns två sovrum och en inre hall. Det ena sovrummet har dessutom balkong åt väster. Den enda bostaden i området dessutom som har en riktigt balkong på ovanvåningen!

Källarplanet är samkfullt renoverat. Här finns ett rejält sällskapsrum med fantastisk förvaring. I övrigt finner vi badrum, grovkök samt ett extra rum för förvaring.

Trädgården blomstrar vackert och ramas in perfekt av de kantbeklägga rabatterna. Under den takbeklädda uteplatsen njuter ni av allt denna grönskande oas har att erbjuda. I trädgården finns även växthus samt förråd!

Här bor ni på perfekt läge med närhet till såväl Helsingborgs Centrum som Råå. Precis utanför huset finns busshållsplaten som enkelt tar er dit ni önskar. Livsmedelsaffärer och skolor finns även i nära anslutning!

Varmt välkommen att boka visning med Caroline Frank på 042-38 30 48!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg