Myrgångsvägen 22

Nåntuna, Uppsala Se på karta

4 975 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
413 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
54 364 kr/år
Antal besök
4 238
Dagar på Hemnet
10

Med ett fint läge i Nåntuna, mycket nära förskola, skola och fina grönområden hittar ni detta stora och trevliga parhus i tre plan.

Huset har hela fem sovrum om du räknar med det i källaren. Planlösningen erbjuder entréplan med tillbyggt kapprum, stort kök, rymligt vardagsrum med utgång till altan, sovrum samt fin tvättstuga och smakfullt badrum från 2015. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum samt ett badrum med fönster. I den inredda källaren med genomgående ekparkettgolv finns allrum, hobbyrum, förråd, sovrum med wc samt fint duschrum/relax med bastu från 2014.

Till huset hör ett garage och vidbyggt med detta finns ett förråd som inretts till gästrum/kontor. På uppfarten ryms ytterligare två bilar.

Trädgården i bästa västerläge vetter mot allmänning och här finns en altan under tak och ett litet växthus.

I området finns gott om grönområden och en mycket bra ICA-butik. Elljusspår finns ner mot Fyrisåns dalgång och även Lunsenskogen ligger nära. Allt nås via fina gång- och cykelvägar.

Från Nåntuna har man ett ypperligt pendlarläge med smidig påfart till E4:an samt goda kommunikationer med tre olika busslinjer till citykärnan. Den nyanlagda snabbcykelbanan gör att du smidigt tar dig till centrum med cykel.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala