Närlundavägen 4C

Närlunda, Helsingborg Karta & restider

2 695 000 kr
RadhusRadhus

Nu finns chansen att på ett attraktivt läge skapa ett drömhem för dig och din familj. Radhuset som ligger längst in på en återvändsgata är nästan fri från förbipasserade bilar. Radhusen ligger med gång och cykelavstånd till Helsingborg city som man når smidigt genom tunneln som går under Södra Stenbocksgatan. Det finns även busshållplats en kort promenad bort från radhuset..

Entréplanet i radhuset erbjuder två bra sovrum, ett badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp, vardagsrum samt kök. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket skapar härliga ytor och massor av ljus. Från vardagsrummet har man även utgång till en träaltan och trädgården. Trädgården och uteplatsen ligger i soligt västerläge ut mot sundet. Trädgården är större än man kan tro. Man kan se hos grannen på nr 4B hur stor tomterna är eller titta på tomtkartan vi laddat upp under dokument.

Ovanvåningen erbjuder de andra två sovrummen, ett badrum med badkar, en klädkammare samt ett stort allrum som kan bli ett sovrum om man behöver det. Från allrummet har man utgång till balkongen även den i söderläge där man kan sitta och blicka ut över sundet och Danmark.

Samfällighetskostnaden är 2 000 kr i månaden. I denna kostnad ingår, kabel-tv, vatten och värme för 1 700 kr och resterande 300 kr för underhåll av väg m.m. Något som är viktigt att nämna är att även framtida byte av tak ingår i den kostnaden, så det betalar man inte för. Avräkning för värme och vatten görs en gång per år. Har man förbrukat mindre får man tillbaka pengar och vice versa. Samfälligheten har även en festlokal som man kan hyra.

Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt boende för en familj som vill bo nära stadens puls. Det finns parkeringsplats för två till tre bilar samt gästparkeringar som man får två tillstånd till. På entrésidan har man ett stort förråd.

Kontakta mäklaren för att boka visningstid. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
126 m²
Tomtarea
284 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
32 000 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Närlundavägen 4C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Driftkostnad
32 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 328
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 18 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips