Tryffelvägen 1N

Norby, Uppsala Se på karta

4 790 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159,6 m²
Byggår
2018
Avgift
4 695 kr/mån
Driftkostnad
17 400 kr/år
Pris/m²
30 013 kr/m²
Nyproduktion 

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Hållbara trähus med spännande design och en väldisponerad och flexibel planlösning i tre plan om ca 160 kvm fördelat på 6-8 rok varav 4-6 sovrum. Bostäderna i brf Guldkremlan andas hög kvalité.

På entréplan erbjuds hall, separat tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare från Siemens, badrum med dusch, stilrent italienskt kök med bra maskinell utrustning från Miele samt öppen planlösning mot härligt vardagsrum med stora glaspartier och utgång till trätrall och lättskött trädgård. På andra våningen disponerar man allrum, tre sovrum, badrum med badkar samt klädkammare/förråd. Övervåning med stort vardagsrum, som kan delas av för ytterligare sovrum med trevlig fransk balkong som öppnas med dubbeldörrar. Utomhusparkering framför respektive hus och egen tomt i anslutning till bostaden.

Här på Tryffelvägen bor ni med lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, pizzeria och bageri.

Planerad inflyttning under kvartal 3-4, 2020.

Med tomt menas lägenhetens (husets) disponibla tomt inklusive byggnader, uteplats och parkering. OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB