Nyproduktion

Tryffelvägen 4A

Norby, Uppsala Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Norby Guldkremlan Södra
Om föreningen
Avgift
5 919 kr/mån
Driftkostnad
25 908 kr/år
Pris/m²
34 866 kr/m²
Nyproduktion

Stilrent gavelradhus på lugn återvändsgata i populärt och barnvänligt bostadsområde.

På entréplan erbjuds separat tvättstuga, badrum samt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med stora glaspartier och utgång till trätrall/trädgård i sydvästläge. På andra våningen disponerar man allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare/förråd. Övervåning med stort vardagsrum, som kan delas av för ytterligare sovrum med trevlig fransk balkong som öppnas med dubbeldörrar.

Egen tomt med sydvästläge i anslutning till bostaden. Marken för den egna uppfarten och trädgården upplåts med bostadsrätt samt den parkeringsplats som tilldelas bostaden. Föreningen har även fyra stycken gästparkeringar.

I brf Guldkrelman Södra får ni hållbara trähus med spännande design och en väldisponerad och flexibel planlösning i tre plan om ca 149-155 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Bostäderna andas hög kvalité och har generös takhöjd om ca 2,5-2,9 m.

Lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, pizzeria och bageri.

Beräknad inflyttning under kvartal 1, 2022.

Alla radhus har en månadsavgift om 5919 kr/mån. Med tomt menas lägenhetens (radhusets) disponibla tomt inklusive byggnader.

Försäljning pågår, kontakta ansvariga fastighetsmäklare för mer information:
Michael Melin, mob: 0707-67 83 23, mejl: [email protected]
Robin Gelinder, mob: 073-535 54 45, mejl: [email protected]

OBS! Bilderna är illustrationer eller från etapp 1 - ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB