Nyproduktion

Fågelstigen

Norra Lännersta, Nacka kommun Se på karta

8 699 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Avgift
5 998 kr/mån
Pris/m²
63 496 kr/m²
Nyproduktion

I mitten av det härliga Saltsjö-Boo planerar Carl Ek fastigheter uppförande av klimatkompenserade parhus. De har tillsammans med Hultman Vogt arkitekter tagit fram ett väl genomtänkt och inspirerande boende.

Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda ett modernt hem med bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Alla bostäderna kommer genomsyras av en hög standard med hög kvalitet i samtliga material.

Naturen precis runt hörnet erbjuder lugn och motion samtidigt som du har nära till centrala Stockholm och allt storstaden har att erbjuda. För den som pendlar till jobbet är närheten ut på leden ett plus.

Husen på Fågelstigen kommer uppföras med en tydlig hållbarhetsprofil och energieffektivitet.
Bland annat så kommer alla boenden erbjudas möjlighet till solceller och laddstolpe för elbil, sedumtak läggs på komplementbyggnader och naturen bevaras så mycket som möjligt i finplaneringen. Uppförandet av bostäderna är klimatkompenserat och certifierat av GoClimate. Parkeringsplatser kommer även dessa bestå av genomsläppligt material för bättre dagvattenhantering. Varje parhus kommer få 1-2 parkeringsplatser och de som köper först kommer prioriteras att få 2 platser.

Du löser även lätt vardagliga bestyr med närhet till flertalet förskolor och fritidsaktiviteter men även Orminge centrum på kort avstånd. På sommaren kan du dessutom lätt njuta av en picknick i solen och avsvalkande bad i någon av de närliggande sjöarna.

Området har delats in i etapper där första etappen redan är igång. I denna andra etapp kommer både parhus och studiohus att erbjudas. I en nyproduktion som denna får du som är med från start även viss möjlighet att sätta egen prägel längs projektets gång.

Gör din intresseanmälan redan idag för att löpande hållas uppdaterad kring projektet och din chans att vara med och utveckla området!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakt

Maximillian Broman

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Maximillian Broman, Fastighetsbyrån Nacka
073-346 02 23