Fjärdingsmansvägen 198

Norrviken, Sollentuna Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
247 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
28 706 kr/år
Antal besök
8 987
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till detta praktiska 1-plans kedjehus om totalt 128 kvm i klockrent läge nära till förskolor/skolor, service, kommunikationer och rekreation med både Järvafältet och sjön Norrviken på promenadavstånd.

Den friköpta tomten om 247 kvm är helt insynsskyddad tack vare att husen är atriumhus. Här finns plan gräsyta, uppvuxna bärbuskar och blommor. Mysigt att plocka bär till frukosten eller sommartårtan. Det som finns att plocka är röda vinbär, svarta vinbär, amerikanska blåbär, någon variant av krusbär och även rabarber finns. På ena altanstolpen finns en stor kaprifol som ger vacker doft och rikt med blommor. Den större rosenbusken med små rosa rosor har varit mycket uppskattad och fått bidra till många blomsterkransar vid födelsedagar. Studsmatta modell mindre ryms såklart. Det inglasade uterummet blir ett extra rum och gör att man kan förlänga utesäsongen. Smidigt också då man kan låta dynor etc ligga kvar ”ute”. Solen vandrar på tomten från morgon till kväll och lyser i olika delar av trädgården, morgonkaffet intas vid altandörren intill de större sovrummet, och på eftermiddag/kväll lyser solen in mot uterummet.

På entrésidan av huset finns lekpark som du ser från köksfönstret, perfekt om man vill ha uppsikt över barnen samtidigt som maten förbereds, gräsytor finns också precis utanför. Området är bilfritt och en dröm när man har mindre barn.

Insidan av huset behöver en uppfräschning, i form av målning och nya golv i några rum. Det större badrummet fungerar men har passerat teknisk livslängd. Flera renoveringar av större karaktär är utförda så ta del av besiktningsprotokollet under dokument för att få en rättvis helhetsbild.

Huset är disponerat med dubbla badrum vilket är en stor fördel, skönt att slippa köa till toalett och dusch. Den separata tvättstugan är stor vilket gör det möjligt att ha plats för både förvaring och torkställning.

Med fyra sovrum och möjlighet till ett femte, beroende på hur man väljer att disponera förrådet, finns här gott om rum för alla familjemedlemmar. Rummen har bra storlek och ger plats för förvaring, säng och skrivbord.

Köket är ett trivsamt kök med fönster i två väderstreck och massvis av förvaring. Köket är i gott skick. Här ryms matbord för 6 personer. Köket har öppning mot hall och mellanrummet mot vardagsrummet. Här finns flera olika lösningar om mer öppen planlösning önskas. Mellanrummet fungerar hos många som matsal. Vardagsrummet är stort och luftigt. Med fönster i två väderstreck blir detta rum ljust och väldigt trivsamt. Parketten är i fint skick men kan behövas slipas upp. Kaminen ger värme och stämning kyliga vinterdagar efter en skridskotur på Norrvikens is.

Dröm att få allt samlat på ett plan och ändå stora ytor. Parkerar gör du i garage i länga som ingår i samfällighetsavgiften och flera uppställningsplatser utomhus finns.

Läget ger dig närhet till både naturen, service och kommunikationer, vilket förenklar vardagslivet. Förutom närheten till sjön Norrviken med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Visningsgården Bögs gård, som du också kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat k

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna