Linnéastigen 15

Nynäshamn Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
352 m²
Byggår
1973

RING FÖR ATT BOKA VISNING 0708-456003

Välkomna till detta välhållna kedjehus lugnt och skyddat beläget på central adress. Här erbjuds en lättskött trädgård samtidigt som umgängesytorna är perfekta. En oas mitt i stan.

Huset har två separata ingångar på framsidan, den ena går direkt in till tvättstuga och förvaringsyta, den andra är huvudentrén. Fiber är installerat i huset.
Entréplanet rymmer ljus och öppen hall med yta för klädavhängning. Här finns även badrum med dusch, toalett och handfat. Och bastu. Hall och badrum har elvärmda klinkergolv.
Från hallen nås entréplanets två sovrum, där det ena enkelt kan återställas till ursprungligt utförande om två sovrum (totalt tre på entréplanet).
Vardagsrummet är ljust och har öppning mot altan och kök. Påkostat och smakfullt kök från Vedum med vitvaror från Husqvarna. Ljusgrå skåpluckor, vit bänkskiva och vitt kakel ovan disk- och arbetsbänk. Köket rymmer det mesta man kan önska och plats finns för ett mycket stort matbord framför fönster. Från köket nås rum som kan nyttjas som t.ex. kontor samt en generös tvättstuga som också har yta för förvaring. Även separat ingång från husets framsida.
Den insynsskyddade altanen om ca 100 kvm, där solen gärna avnjuts under större delen av dagen, erbjuder Spa-bad med plats för sex personer samt förråd för trädgårdsredskap mm. Skyddande grönska och plank mot grannfastigheterna. Stentrapp ner till tomtens nedre del som löper längs Mörbyvägen och bjuder på vacker grönska med ekar och tujor och plats för den som önskar ytterligare förråd eller uppställningsyta för cyklar/motorcyklar. Fastigheten har egen ingång även från Mörbyvägen.

Övre plan rymmer mycket stort och ljust allrum med takfönster och kamin. Gott om plats för större sittgrupp. Entré till balkong med plats för både bord och stolar. Högt och fritt läge med vy över omgivningar. Gatans bästa läge utan insyn. Övre plan rymmer även ytterligare sovrum (yta för dubbelsäng) där garederobsvägg finns. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett samt eluppvärmt klinkelgolv.

Ett lugnt och trivsamt område med trevliga boende i alla åldrar. Nära till skolor, butiker och kommunikationer. Lekplats och fotbollsplan finns i området. Egen P-plats med eluttag i Car-port. En oas mitt i stan.

Korta fakta
Fastighetens radiatorer är från 2003 (används aldrig).
Luftvärmepump Daikin inköpt 2007. Kontinuerligt underhållen och fungerar ypperligt, värmer hela huset.
Pooldelen av altan snickrad 2004.
Radonmätning 2008 - årsmedelvärde 70Bq/kvm. Se bifogad rapport.
Utbyggnad av altan (till ca 100m2) snickrad 2010.
Plank runt tomten byggt 2010.
Tre nya fönster (3-glas) monterade på sydsidan 2015.
Vit ytterdörr tvättstuga monterad 2015.
Ytterpanel utbytt och målad på sydsidan 2016.
Nytt ytterentrégolv byggt samt vägg målad 2016.
Spis (dubbelugn), disk- samt tvättmaskin utbytta 2018.
Nytt kök (Vedum) 2018.
Fiber installerat 2018.
Vit ytterdörr entré monterad 2019.
Putsad grundmur sydsidan 2019.
All teknik utbytt i poolen (Folkpool) 2019.
Kaminen hålls kontinuerligt sotad.
Krypgrundsavfuktare CTR300TT2 installerad av Orvento (inkl. rör, el, givare samt åldersbeständig plast mot mark) 2019.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nynäshamn