Juteskärsgatan 14

Önnered, Göteborg Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
227,3 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
37 080 kr/år
Tomträttsavgäld
16 480 kr/år

Med mycket bra läge i ytterkant av området med insynsfri trädgård i bästa solläge ligger detta välplanerade och stora (170 kvm) 1 ½ plans radhus med 6 rum varav 4 sovrum.
Till detta hör en härlig grönskande trädgård där vårens blommor snart spirar! Uteplats och inglasat uterum.
Välkomnande, ljus entréhall med plats för avhängning. Från hallen, rakt fram nås det stora ljusa vardagsrummet med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till trädgården. Till vänster ligger det välutrustade köket med separat matplats med dekorativ vit bröstpanel. Innanför köket ligger groventré/tvättstuga och vidare till ett avskilt stort sovrum med utgång till trädgården. Från hallen in till höger ligger badrum med bubbelbadkar och två sovrum varav det större med hel garderobsvägg.
En vitmålad trappa till övre plan med jättestort allrum med tak i nock med dekorativa takbjälkar. Ett sovrum. Här finns också en separat toalett samt en separat dusch med bastu. Gott om förvaring i flertalet sidovindar.
Härliga badplatser inom kort gångavstånd, oberoende om ni önskar sand, brygga eller klippa. Nära till båtplats/hamn samt naturen. Ett underbart boende där man får det mesta av allt. I omgivningen finns barn i alla åldrar. Bra skolor i närområdet. Önneredskolan (upp till 9:an) samt flertalet förskolor. Nära till buss.
Önnereds brygga med restaurang Jungman Jansson eller en fika på anrika Olles gård.
Det finns många aktiviteter för familjen. Fotboll på IF väster (vid Önneredsskolan) samt friluftsliv. Med lite bredare omkrets finns badminton, golf, tennis, innebandy, pingis och squash.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster