Nyproduktion

Idunslingan 2A

Ormbacka, Järfälla kommun Se på karta

5 575 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Ormbacka Äng
Om föreningen
Avgift
6 967 kr/mån
Driftkostnad
22 200 kr/år
Pris/m²
40 399 kr/m²
Nyproduktion

** ACCEPTERAT PRIS ** LÄGRE AVGIFT I TRE ÅR (5 950 KR) **

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Bli den första som flyttar in i detta fantastiska radhus med bra placering i området och i bästa sydvästläge. Modernt och miljömedvetet med solceller på samtliga radhustak. Framsidan av huset är stensatt och här finns även ett förråd för förvaring. Direkt när du stiger in i detta hem finner du en bekväm hall med gott om plats för avhängning i garderobsvägg. I anslutning till hallen finns ett duschrum och separat tvättstuga för bästa komfort. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall samt trädgård med gräsmatta. Här är det sol hela eftermiddagen och det finns plats för både odling och lek. Huset är mycket väldisponerat med de sociala ytorna i öppen planlösning på entréplan och sovrummen på de övre planen.

Våning 2 bjuder på tre sovrum och ett stort badrum med badkar. På våning 3 finns ytterligare ett sovrum, som är mer avskilt, och ett allrum. Gott om förvaring i garderober och på generös kattvind.

Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Preliminärt tillträde är Q1 2023.

Välkommen att läsa mer om projektet på: https://angsbackajarfalla.se/

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Frida Urciuoli

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Frida Urciuoli, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-305 17 45