Nyproduktion

Generalsvägen 13

Österåkers kommun Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Byggår
2023
Avgift
6 956 kr/mån
Pris/m²
51 481 kr/m²
Nyproduktion

PREMIÄR FÖR PROJKTETS FÖRSTA VISNINGSBOSTAD! VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING AV ETT FÄRDIGBYGGT OCH INRETT PARHUS SÖNDAG 3 DEC MELLAN KL 13:00-14:00!

Projektet börjar närma sig sin slutfas - inflyttning sker från april 2024.

*Räntegaranti
*Tillträdesskydd
*Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader
*Splitter nya bostäder med exklusiva materialval
*Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen
*Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år
*Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser

I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och minivillor. Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid.

Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen.

Parhusbostäderna erbjuder en mycket genomtänkt funktion med totalt 6 rum och kök. Den optimala planlösningen skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv.

På övervåningen finns fyra rymliga sovrum samt ett allrum vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa.

Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt villakvarter.

Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet.

Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det natursköna området i Österskär. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen.

Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturområden blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna med bl.a. promenadavstånd till Roslagsbanan utmärkta, vilket ger snabb och smidig tillgång till centrala Stockholm. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

Läs mer om bostaden
Alexander White

Kontakt

Johan Lövgren

Alexander White
Mäklare Johan Lövgren, Alexander White
070-796 64 41

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.