Nyproduktion

Jaktvägen 3

Österåker Se på karta

4 799 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Skärgårdsslänten 1
Om föreningen
Avgift
5 998 kr/mån
Pris/m²
31 572 kr/m²
Antal besök
909
Dagar på Hemnet
19
Nyproduktion

Etapp 3 erbjuder inflytt från Q3 2021!

Ett modernt boende nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta.

Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad samt ett privat förråd. Varje bostad kommer att ha möjlighet att använda gemensamma pool-området med tillhörande bastu och omklädningsrum.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker