Generalsvägen 114K

Österskär, Österåkers kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
7 147 kr/mån

Varmt välkomna till Brf Östra Arkipelag. Med ett attraktivt och mycket havsnära läge.

-Nybyggt
-Möjlighet till snabbt tillträde
-Terrass med sjöutsikt.

Denna stora och exklusiva gavellägenhet erbjuder bland annat en stor privat takterrass på 18 kvm, generös altan, egen tomt och möjlighet till två stycken p-platser.

Bostaden erbjuder dig stora fönsterpartier, öppen planlösning mellan kök och matplats som tar dig vidare till det luftiga vardagsrummet. Vidare erbjuds du två badrum med golvvärme, fyra sovrum varav ett rum med walk-in-closet, allrum, hall med klinkers och ett separat förråd.
Materialvalen går i moderna toner med badrum i marmormönstrad granitkeramik på golvet kombinerat med stilrent vitt kakel, hallen har grå klinker i kalkstensimitation samt en slitstark parkett i övriga utrymmen. Härlig golvvärme ligger i hela entréplan samt i badrummet på övre plan. Till bostaden finns en finplanerad tomt.

Tillval:
-Solceller 14st 520w
-Digitalt lås
-Fönsterbänk kalksten
-Takterrasser 3000x4000 med fjärrstyrning
-Altan ca 24m2
-Laddstolpe GARO GLB 3-fas

Kopiera länken för 360-visning för 162 kvm: https://faworks.github.io/ostra-artipelag/167-kvm

Brf Östra Atripelag är havsnära beläget med havet ett stenkast från bostäderna. I Österskär bor du med närhet till det mesta. För sol och bad når du Österskärs havsbad till fots eller via cykel där även den populära restaurangen Solbrännan är belägen. I Österskär finns ett flertal förskolor samt Österskärs skola. Kommunikationsförbindelse direkt till Stockholm finns via Roslagsbanan, som nås via en promenad om ca 5 minuter från bostäderna. Genom medlemskap i Österskärs villaägarförening finns bryggplatser för uthyrning runtom hela halvön som Österskär ligger på. Se mer på www.ovf.se.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakta mäklaren

Emil Jonsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Emil Jonsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-595 08 95