Gökstigen 4

Oxhagen, Örebro Se på karta

2 600 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
387 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
42 440 kr/år

Välkommen till Gökstigen 4, ett trivsamt och lättskött kedjehus i ett plan i attraktiva och barnvänliga Oxhagen. Välplanerade 110 kvadratmeter, idag fördelade på vardagsrum, matrum, trivsamt kök, badrum, gästtoalett samt hela fyra sovum. På framsidan av huset finns fin stenläggning, altan i västerläge på framsidan av huset. Lättskött, friköpt, tomt!
Detta boende är idealiskt för såväl barnfamiljer som äldre, med allt bekvämt i ett plan och endast 10 minuters bilväg från City.
Länsdeklarerat!

Här bor ni nära Haga Centrum med vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restaurang och pizzeria. Det finns även skola, Björkhagaskolan (F-3) och Hagaskolan (F-6) samt förskolor i området. Stadsbusstrafik via linje 8 och 9 (med direktlinje till universitetet). Närhet till natursköna omgivningar vid Karlslunds herrgård med ridhus och vackra promenadstråk samt Karlslunds motionsspår och Längbro kyrka.I Naturreservatet Varbergaskogen som ligger en kort promenad bort finns det mycket för familjen att uppleva. Här finns förutom motionsspår även lekplatser, låghöjdsbana, klättervägg och en sagostig.

Välkommen att boka in er på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro