Nyponvägen 166

Peterslund, Oxelösunds kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
350 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
49 049 kr/år

BILFRITT -BARNVÄNLIGT -KVÄLLSSOL -SPABAD! Välkommen till detta jättefina friköpta radhus i ett bilfritt och barnvänligt område. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ett perfekt hem.

När du kliver in i detta radhus möts du av ett välutrustat kök med gott om förvaringsplats och för matbord. Här kan du njuta av härliga måltider med hela familjen. Vardagsrummet erbjuder en underbar utsikt över grönskan utanför och blir en oas för avkoppling och gemenskap.
Med 3 till 4 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att få sin egen privata plats. Bostaden har ett badrum på övervåningen med dusch, samt ett badrum/WC, och i anknytning bastu med dusch, på undervåningen. Men det riktiga guldkornet finns på terrassen - ett spabad där du kan koppla av och njuta året runt. Här njuter du även kvällssolen.

Garage och förråd finns för att underlätta din vardag. Tomten erbjuder både fram- och baksida med altan och gräs, perfekt för lek och umgänge utomhus. Här kan du skapa ditt eget ombonade och trevliga hem.

Läget är optimalt med närhet till förskola och Peterslundskolan vilket gör det smidigt för familjen att ta sig fram och tillbaka. Dessutom finns ett sportcenter och simhall i närheten, perfekt för den aktiva familjen.I området finns även lekplatser.
Närheten till bad vid Danvik, Jogersö och Femöres naturreservat föl dig som älskar att ha naturen nära.
Med motorvägen tar det 8 minuter till Oxelösunds centrum och 10 minuter till Nyköping och E4:an för vidare resor norr- eller söderut.

I samfällighetsavgiften ingår garage, P-plats, snöröjning och renhållning.
Huset är förbesiktigat och en Dolda-fel försäkring tecknas.

Missa inte chansen att förvärva detta drömhus, som erbjuder allt du behöver för att trivas och skapa fina minnen tillsammans med din familj. Kontakta oss idag för mer information och välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Croisette Nyköping

Kontakta mäklaren

Wenche Östensen

Croisette Nyköping
Mäklare Wenche Östensen, Croisette Nyköping
0155-15 00 12

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.