Nyproduktion

Hwassgatan

Prästgårdsgärde, Falköpings kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Avgift
5 795 kr/mån
Pris/m²
19 708 kr/m²
Antal besök
864
Dagar på Hemnet
18
Nyproduktion

Radhus 137 kvm – för dig som vill ha lite mer av allt det goda. Det här är huset för dig som vill ha lite mer plats att leva livet på. Lika ljust och välplanerat som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Fyra sovrum, två badrum, extra gott om förvaring – och härliga sällskapsytor, såklart. Inte minst i form av ljuvliga uteplatser.

Kliv in – och känn dig som hemma!
Innan vi kliver in stannar vi till en stund på den mysiga uteplatsen på entrésidan. Kanske blir det här du njuter av morgonkaffet framöver? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum. Perfekt för gäster, eller familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Om du inte behåller det själv som ditt hemmakontor, förstås. I anslutning till entrén finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en praktisk klädkammare. Sedan kommer vi rakt in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Kök för vardagsmat och festmiddagar
Det moderna köket är utrustat för såväl snabbnudlar som festmiddagar. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen – förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för trevliga stunder
I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Härifrån kliver du också ut på din härliga altan som står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla långa sommarkvällar där emellan. Här är det gott att leva!

Gott om rum för privatlivet
Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum, ett av dem med fransk balkong mot entrésidan. Här uppe finns också ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens myskvällar som för kidsens kompishäng. Även från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, och vill familjen ha ett femte sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Alla planlösningsalternativ hittar du i tillvalsbroschyren. Och till sist, men verkligen inte minst, bjuder övervåningen på praktisk vardagslyx i form av hela tre klädkammare samt ett badrum med WC och dusch.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige