Strömsundsgatan 40

Råcksta, Stockholms kommun Se på karta

6 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Vällingby Allé
Om föreningen
Avgift
4 730 kr/mån
Driftkostnad
17 760 kr/år
Pris/m²
50 391 kr/m²
Antal besök
4 823
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till brf Vällingby Allé och till detta moderna arkitektritade kedjehus i bekväm bostadsrättsform! De 27 kedjehusen stod inflyttningsklara 2017 och nominerades till Årets Stockholmsbyggnad 2018. Ni erbjuds totalt ca 128 kvm fördelat på två plan, 4-5 sovrum, öppen modern planlösning där braskaminen spelar en stor roll, ett utvändigt förråd i anslutning till huset, vattenburet och effektivt uppvärmningssystem som är anpassat för en framtida användning av solceller om så önskas, tillgång till en stor och härlig trädgård i bästa solläge med direkt anslutning till stora lekvänliga grönområden samt två biluppställningsplatser vid huset. Föreningen äger sin egen mark!

Arkitekturen är unik, spännande och välgenomtänkt med en rombliknande huskropp som är anpassad till dagens familjer med krav på alla moderna bekvämligheter. Merparten av fönstren vetter mot den egna trädgården och uteplatsen. Dagsljuset tilläts att flöda in i huset från stora fönsterpartier utan att det blir insyn, arkitekturen har anpassats för att skapa ostördhet. Sommartid kan ni öppna de stora glasade skjutdörrarna mot uteplatsen vilket gör att gränserna mellan inne och ute suddas ut. Här kan ni ostörd njuta av solen större delen av dagen och kvällen medan barnen leker i trädgården!

Kedjehuset är genomgående ljust och fräscht med påkostade materialval som parkettgolv, fönsterbänkar i kalksten samt braskamin. På entréplanet, som genomgående har ca 2,6 m takhöjd, finns kök och vardagsrum i öppen planlösning där den stilrena braskaminen är centralt placerad och erbjuder värme såväl som trivsam atmosfär. Stora fönsterpartier med bland annat glasade pardörrar som kan skjutas helt åt sidan låter dagsljuset flöda in i rummet. Den öppna planlösningen passar perfekt vid mera sociala tillfällen och det finns plats för många kring matbordet. På detta våningsplan finns även ett sovrum som kan användas till hemmakontor, ett helkaklat badrum samt en välkomnande entré. En trappa upp finns husets separata sovrumsavdelning och det första ni slås av är den luftiga känslan tack vara den extra takhöjden där högsta punkt är ca 3,2 m samt bra ljusinsläpp, bl a från takfönstret. Här uppe finns ytterligare 3 sovrum, ett allrum som kan byggas om till extra sovrum vid behov samt ett helkaklat badrum med tvättstugedel. Det finns även rymligt förråd under trappan samt stor skjutdörrsgarderob/-förråd med inredning övre hall.

Ni hittar huset i ett trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd (ca 7 min gångväg) till Vällingby Centrum där ni hittar all tänkbar service av bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Närhet till skolor och förskola. För den aktive finns tennisbana, en motionsslinga, parkourbana/lekplats, utomhusbad (för närvarande inbyggt) samt ett utegym precis invid knuten. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Kontakta mäklaren

Linda Olin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
Mäklare Linda Olin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
070-162 71 81