Vässarögatan 112

Rydebäck - Fortunaterrassen, Helsingborgs kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
409 m²
Byggår
1992

Med ett underbart, naturskönt och fritt läge längst fram på Fortunaterrassen ligger detta mycket tilltalande och så sent som 2018 tillbyggda parhus. Såväl den luftiga och ljusa interiören som den underbara utemiljön med trädäck i olika nivåer och spa har skapats med en fingertoppskänsla för stil och detaljer! En utflykt till stranden är inte något som kräver ansträngande planering med packning, lastning av bilen eller ens en cykeltur – det tar 2 minuter att gå den korta promenaden ner till vattenbrynet vid Fortuna strand! Och väl hemma igen kan du spola av dig saltvattnet i uteduschen och sen koppla av en stund i det varma spabadet innan kvällens middag på altanen…

Till- och ombyggnaden lät nuvarande ägare genomföra 2018 med välrenommerade Stenberg Bygg som totalentreprenör. Boarean utökades med detta från 102 kvm till 141 kvm. ”Visioner blir verklighet” är Stenberg Byggs devis - och vilket boende detta blivit!! Rymden med öppet mot nock i stora delar av sällskapsytorna ger verkligen de härliga ljusinsläppen rättvisa och de stora fönsterpartierna mot väster tar också in utemiljön på ett harmoniskt vis.

Direkt vid första steget in i hallen möts vi av det genomgående ljuset från väster och den öppna lösningen med sällskapsytan och köket som flyter ihop. Den tillbyggda ytan invid köket ligger smakfullt i nivåskillnad (15 cm) nedåt och bjuder en avslappningsplats med skjutdörrar mot utemiljön och ett ljuvligt master bedroom, även det med skjutdörrar samt en rymlig walk in closet.

Köket är verkligen tilltalande med inredning i ljust beige och vitt, komplett maskinell utrustning samt bänkskiva och väggplatta i marmormönstrad Silestone – som hämtat från ett inredningsmagasin!

Vid om- och tillbyggnaden skapades även ett magnifikt och stort badrum med kakel och klinker i naturella kulörer, med lyxen av dubbla handfat och två duschar.

Vidare erbjuds ytterligare två sovrum och ett tredje rum som idag är en öppen yta för kontor eller gaming/gym, men som lätt kan göras till ett sovrum det också med en enkel vägguppsättning. Det finns även ett kakelklätt duschrum till samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, värmepump och separat utgång.

Sammantaget är detta ett mycket välplanerat boende med en härlig känsla av stil och funktion i harmoni och inte minst ett fantastiskt läge nära Öresund! Välkomna att boka er visning!

Huset är uppfört på betongplatta med stomme och bjälklag av trä samt fasader med slammat tegel. På taket ligger betongpannor på den ursprungliga delen och papp på tillbyggnaden. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump Nibe 370 från 2018 till ett vattenburet system delvis med radiatorer och delvis med golvvärme.

Den årliga driftskostnaden uppgår till 47 994 kr inkluderande V/A 2 313 kr, renhållning 3 541 kr, samfällighetsavgift 9 444 kr och el för uppvärmning och hushåll 32 694 kr. I elkostnaden ingår även uppvärmningen av spaet vilket enligt energideklarationen tar ca 5 000 kWh under ett år. Energideklarationen är utförd i maj 2022 – Energiklass D, energiprestanda 113 kWh per kvm och år.

Läs mer hos mäklaren
Magnussons, Två Generationer AB

Kontakta mäklaren

Jan Hellemarck

Magnussons, Två Generationer AB
Mäklare Jan Hellemarck, Magnussons, Två Generationer AB
0733-124711