Sandskogsvägen

Sandhamn, Nynäshamn Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
283 m²
Avgift
5 377 kr/mån
Pris/m²
22 993 kr/m²
Nyproduktion 

Just nu bygger vi Brf Förseglet i Nynäshamn där du kan flytta in ett nybyggt radhus under våren 2020! Välkommen att kontakta oss eller besök vår visningsbod på byggplatsen för att köpa ett av husen.

Välkommen in i ett ljust och trevligt hus för hela familjen! Direkt vid entrén finns ett trevligt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till strevliga stunder med familj och vänner. Köket är utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr: fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö.

Från vardagsrumsdelen kliver du också ut på en stor uteplats med trädäck, och vidare ut trädgården. Här på bottenvåningen finns också ett badrum med WC och dusch – liksom både tvättmaskin och torktumlare. Och under trappan hittar vi en fin överraskning i form av ett förråd.

Här uppe finns gott om plats för familjens privata liv med tre sköna sovrum och ett mysigt allrum som passar lika bra för familjens filmkvällar som för kidsens kompishäng. Här finns också en praktisk klädkammare och ett badrum med WC och dusch. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong som bidrar med lite extra vardagslyx i din tillvaron.

Husen byggs av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige